Bronxi lähistelt Highbridge’ist pärit New Yorki kuumim tõusev täht ja mitmekordse plaatinumiga pärjatud artist A Boogie Wit Da Hoodie on avaldanud oma uue projekti International Artist plaadifirma High Bridge The Label / Atlantic Records alt. Album näitab Boogie muusikalist mitmekesisust ja avatust tehes koostööd kireva seltskonnaga nagu näiteks Tory Lanez, Jessie Reyez, Alkaline, Davido, Kap G ja teised. Boogie esines pühapäeval esmakordselt teles BET Awardsi eelshow´s, kus ta on nomineeritud kategoorias “Best New Artist”.

Hiljuti jagas Boogie uut muusikat, mille hulgas oli ka “Way Too Fly” koos Davido’ga , mis kogus ligi 6 miljonit striim, laule “Best Friends” Tory Lanez’iga ja “Nonchalant” Alkaline’ga. Samuti avaldas ta remixid Marshmello laulule “Friends” ja Maroon 5 laulule “Wait”. Eelmisel aastal avaldas Boogie kriitikute kiidetud ja RIAA poolt kullaga sertifitseeritud debüütalbumi The Bigger Artist , mis sai Billboard Top 200 edetabelis 4. koha. Album sisaldas ka RIAA poolt kolmekordse plaatinumiga sertifitseeritud hitti “Drowning” koos Kodak Black’iga, mis kogus üle 300 miljoni striimi. Laul viis mehe superstaari staatusesse ja kindlustas tema positsiooni ühe kuumima artistina Ameerika Ühendriikidest, viies ta eelmisel aastal ka Billboard’i Emerging Artists edetabelis esikohale.

Sel aastal tegi Boogie kaasa Mass Appeal’i dokumentaalfilmis Rapture kanalis Netflix koos hip-hopi raskekaallastega Nas, 2chainz ja Logic.

A Boogie wit da Hoodie esineb Weekend Festival Balticul 16. augustil!