Armin Van Buuren

Mees, kes on LEGEND. Muusika võib olla maitse asi, aga Armin on kindlasti tänavuse festivali üks tähelepanuväärsemaid artiste. Ta on tegutsenud muusikaäris rohkem kui 20 aastat ning just Armin oli see, kes hääletati viis aastat järjest planeedi populaarseimaks DJ-ks ning seda veel siis, kui elektroonilise tantsumuusika plahvatus polnud maailma tabanud. Siiani laseb ta korra nädalas eetrisse oma raadiosaate A State Of Trance ja ta on vaieldamatult üks enim oodatud külalisi maailma suurimatel festivalidel.

deadmau5

Kanadast üldjuhul me suurt midagi ei tea ja sealt pole ka midagi väga toredat tulnud. Välja arvatud Joel Zimmerman, kellel tuli ühel päeval suurepärane idee hakata produtseerima elektroonilist muusikat ning pisut hiljem hakata seda esitama, hiiremask peas. Nali naljaks — tegelikult on tegemist üliandeka muusiku ja produtsendiga, kes on olnud trendiloojaks juba pikkade aastate jooksul. Tänavuse festivali artistidest üks, keda kindlasti oma silmaga nägema peab sest lähitulevikus ei pruugi ta enam meie maale sattuda!

GTA

Selle duo setis võib kõlada väga erinev muusika, mis teeb nad publiku jaoks huvitavaks ja isegi pisut ettearvamatuks. Mehed, kes ei pelga segada omavahel hiphoppi klassikaliste house'i hümnidega ja vürtsitada seda kõike tänapäevase mahlaka elektroonilise soustiga. Nende enda produktsioon hiilgab suurepärase helipildiga ning tantsima panevad nad ka kõige kangema puusaga festivalikülastaja!

Jauz

See 23-aastane ameeriklane teab täpselt, kus asub madalsageduste nupp ja kuidas bassikõlarid korralikult värisema panna. Mees, kelle muusika varieerub dubstep’ist ja trap’ist kuni electro house’ini, on kindlasti üks põnevaima stiiliga esinejaid tänavusel Weekendil.

Knife Party

Teatud põhjustel jäi eelmise aasta festivalil selle Austraalia duo esinemine ära ehk seda suurem on meil soov neid tänavu näha. Pendulumi-meeste DJ set saab olema kõrvulukustav ja õblukesematel festivalikülastajatel ei soovita bassikõlaritele väga lähedale minna!

Madison Mars

Suurepärane näide sellest, et tubli töö ja tahtmisega on ka eestlasel võimalus jõuda maailma tippude hulka. Vaid nädal enne kodulinnas esinemist astub Pärnust pärit Madis Sillamo lavale maailma kõige paremal festivalil Tomorrowland. Meie oma future house'i au ja uhkus ootab sind lava ette rokkima!

Tchami

Kindlasti tänavuse festivali üks värvikamaid kujusid, kuigi tema värviks on põhiliselt must. Preestrirüüsse riietunud habemik pole tegelikult ei keegi muu, kui üks future house'i stiili rajajatest Martin Bresso. Lisaks kõlab selle prantslase settides ka electro ja bass house sound’i ning ta ei vaja mikrofoni, et publikut üles kütta.

Baltikumi suurim festival Weekend Festival Baltic toimub 3.-5. augustini Pärnu rannas. Lisaks astuvad üritusel üles Alan Walker, Alesso, Martin Garrix, Clean Bandit, The Chainsmokers, Brennan Heart, Cheat Codes, Kungs, Macky Gee, Bebe Rexha, Sub Focus, Tungevaag & Raaban jpt.