”Today Show” on Ameerika hommikuprogrammi populaarseim telesaade juba 1952. aastast, mil see esmakordselt eetrisse läks. Armastatud telesaadet vaatab igal hommikul ligi 5 miljonit inimest ja seda kantakse üle otse New York’i Rockefeller Plazast. Viimati külastas seda telesõud näiteks Coldplay, Meghan Trainor, Alicia Keys ja Celine Dion.

Isac kutsuti saatesse peale seda, kui tuntud saatejuht Elvis Duran Z100 raadiost nägi teda LA-s esinemas. Duran oli Isac Ellioti talendist nii lummatud, et otsustas teha temast ”Z100 raadio Kuu Artisti”. Raadio Z100 ja ”Today Show” tiheda koostöö tõttu tutvustatakse kõiki ”Z100 raadio Kuu Artiste” ka legendaarses teleshows.

“See on täiesti uskumatu, et mul õnnestub Ameerikas karjääri sellise pauguga alustada. Ma poleks kunagi uskunud, et üks akustiline esinemine LA iHeartRadio showcase`il võib millegi nii suureni viia. Ma olen vaadanud teiste artistide esinemisi ”Today Show” saates ja ma pean tunnistama, et mul on liblikad kõhus. See on legendaarne show väga suure publiku ees”, kommenteeris Isac Elliot oma tulevast esinemist vahetult enne New Yorki lendamist.

Eesti fännide rõõmuks astub noormees üles sel suvel Pärnu rannas toimuval Weekend Festival Balticul.