L.A.’s resideeruv trio Cheat Codes, keda on globaalselt üle miljardi korra striimitud, on oma suurepärase tantsumuusikaga ülemaailmset DJ skenet mõjutanud. Oma uuel singlil "No Promises" on trio koostööd teinud maailmakuulsa, mitmekordse plaatinumiga pärjatud lauljatri Demi Lovatoga.

Pole kahtlustki, et osavalt produtseeritud "No Promises", mis on mõnusa suve fiilinguga hea tuju tantsulugu, on peagi maailma raadiote ja striimingute playliste ning klubisid vallutamas. Lisaks Lovatole laulab loos ka trio enda Trevor Dahl, kes varem on oma vokaali laenanud näiteks sellistele Cheat Codesi lugudele nagu "Shed a Light" ja "Sex".

Kui küsiti, mida Demi Lovato koostöö kohta arvas vastas ta: "Koostöö Cheat Codesiga oli nii lõbus ja ma ei jõua ära oodata, mida kõik tulemusest arvavad!"

Cheat Codes on UK Top 10 Charti pääsenud looga “Sex”, mida on striimitud üle 400 miljoni korra ning videot on YouTube’s vaadatud 77 miljonit korda ning nende järgmist singlit “Let Me Hold You” on striimitud veerand miljardit korda. Nad on saavutanud esikoha Global Spotify Viral Chartis ja Hype Machine edetabelis ning andnud kontserte välja müüdud Ameerika Ühendriikide tuuril, oma sõprade ja kaas-DJ’de The Chainsmokersiga.

Baltikumi suurim festival Weekend Festival Baltic toimub 3.-5. augustini Pärnu rannas. Lisaks astuvad üritusel üles Alan Walker, Alesso, Martin Garrix, Armin van Buuren, Clean Bandit, Brennan Heart, Cheat Codes, Kungs, Macky Gee, Madison Mars, Sub Focus, Tungevaag & Raaban jpt.