Tänasest Tallinnas, Coca-Cola Plazas ja uuest nädalast ka Pärnus, saab oma Weekendi pileti vahetada mugavalt kiibiga käepaela vastu ning soovi korral juba paelale ka raha laadida, millega siis festivalil tasuda nii söögi, joogi kui muude teenuste ja asjade eest. Sularaha ega kaardimakset festivalil sel aastal kasutada ei saa!

Krista Lensin käis täna oma piletit käepaela vastu juba vahetamas ja mõne minutiga, mis täna kulutas, saab Pärnus säästa märkimisväärselt kallist festivaliaega. Tal jääb üle vaid väravast Pärnusse jõudes sisse astuda! Vaata, kuidas paelavahetus ja raha laadimine ja tee seda ka ise võimalikult vara! Vahetuspunkt on Coca-Cola Plazas avatud tänasest järgmise neljapäevani iga päev kl 11-20.00!

Raha ei pea sa kontole tingimata laadima paelavahetuspunktis - seda saad teha ka enne või pärast paela saamist ning ka festivali ajal kodulehel, kus tuleb luua endale MyWknd konto või siis vastavas laadimispunktis festivalialal.

Lisaks uuele cashless süsteemile on Weekend festivalil sel aastal veel teisigi muudatusi: näiteks peavärava asukoht. Vaata allolevast videost!