Grace Chatto, Jack Patterson ja Luke Patterson ehk Clean Bandit, on uuel singlil teinud koostööd Rootsi sensatsiooni Zara Larssoniga. Loo on kirjutanud bändi enda liige Jack Patterson ning Ina Wrolsden, Steve Mac ja Ammar Malik ja produtsentideks Jack Patterson koos Mark Ralphiga. “Symphony” sütitab bändi musikaalsuse eepiliseks tantsuhitiks ja loo nimi meenutab sobivalt, et nad on klassikalist muusikat õppinud.

"Symphony" on järg Clean Banditi massiivsele hitile "Rockabye", kus tegid kaasa Anne-Marie ja Sean Paul. 2016. jõulude ajal oli lugu UK tabelis 1. kohal ja hoidis seda positsiooni lausa 9 nädalat järjest ning oli 22 aasta jooksul kõige kauem Suurbritannia tabeli 1.kohta hoidnud lugu, edestades Wet Wet Wet’i “Love Is All Around’i”. Nüüd UK’s plaatinumiga pärjatud (üle 1 miljoni müüdud singli) ja üle 1
miljardi striimitud singel oli nomineeritud ka selle aasta Brit Awardsidel: aasta singli ja patima video tiitlile. Enne seda nautis bänd edu oma eelmise suure hitiga “Tears” feat. Louisa Johnson, mida on seni striimitud üle 100 miljoni korra.

Baltikumi suurim festival Weekend Festival Baltic toimub 3.-5. augustini Pärnu rannas. Lisaks Clean Banditile astuvad üritusel üles ka Alan Walker, Alesso, Martin Garrix, Armin van Buuren, Brennan Heart, Cheat Codes, Kungs, Macky Gee, Madison Mars, Sub Focus, Tungevaag & Raaban jpt.