Viimase kahe kuu jooksul on kolmepäevasele festivalile juba kinnitatud Snap!, 2 Unlimited, Sash!, Captain Hollywood Project, Corona, Cascada, Benassi Bros. ja Groove Coverage. Nimekiri täieneb korraldajate kinnitusel veelgi.

Alphaville on viimastel aastatel kordamas oma 1980ndate aastate suurt edu, tehes maailma suurtel lavadel võimsat comeback'i. Tema "Big In Japan" ja "Forever Young" on mitme aastakümne ühed armastatuimad lood.

Kate Ryan on üks suurimaid millenniumi staare maailmas. Tema originaallugude coverid "Désenchantée", "Voyage Voyage", "Ella elle l'a" on saanud samakuulsaks kui algupärased versioonid. Hittlood nagu "Better Off Alone" ja "Back In My Life" on kuulsaks teinud Alice Deejay ja ühtlasi temast ka Hollandi ühe nõutuima tantsumuusika staari.

Ace Of Base'i brünett lauljatar Jenny Bergen jätkab väga edukat karjääri. Tuntud metsosopran esitab Tallinna Lauluväljakul kõiki Ace Of Base'i kuulsaid lugusi. On ju 1990ndate ühe kuulsaima bändi varasalves väga suur hitipagas: "All That She Wants", "The Sign", "Beautiful Life" ja "Happy Nation" on vaid osa sellest.

24. - 26. augustini 2017 Tallinna Lauluväljakul aset leidev We Love The 90s toimub tuleval aastal kolmandat korda. 31. detsembrini on Piletilevis müügil 3 päeva pass soodushinnaga 49 eurot, mis tõuseb seejärel 59 eurole.

Kuula ja aja end juba aastalõpu eel retromeeleollu: