6. oktoobril räägivad oma kogemusi jätkusuutlike projektide ellukutsumisel ja läbiviimisel Maailmakoristuspäeva eestvedaja ja Teeme Ära SA juht Eva Truuverk, 2017. aasta Euroopa parima õpilasfirma, biolagundavaid prügikaste tootva ettevõtte Festera asutaja ja juht Joonatan Oras, jäätmevaba elustiili viljeleja Liisa Aavik, Coca-Cola HBC Baltikumi kommunikatsioonijuht Luulea Lääne ning muusik ja ettevõtja Daniel Viinalass.

Päeva teises pooles toimuval ideemaratonil juhendavad noori suurte kogemustepagasiga mentorid SEB-st, Coca-Cola HBC-st, Junior Achievment Eestist ning Cleantech ForEstist.

„On oluline tõsta tänaste noorte ehk homsete töötajate, tööandjate ja juhtide teadmisi sotsiaalsest ja keskkondlikust vastutusest, ühiskonna ja tarbijate ootustest, jätkusuutlikust käitumisest,“ sõnas Coca-Cola HBC Baltikumi kommunikatsioonijuht ja Youth Empowered projektijuht Eestis Luulea Lääne.

„Tänapäeval mõtlevad noored ettevõtlusele märksa enam kui 10 aastat tagasi. Vabadus ise otsustada ja olla sõltumatu on tugevad motivaatorid. Samas kogevad paljud noored, et tahtmisest üksi alati ei piisa – Youth Empowered õppesarjas osalevad noored saavad tasuta omandada ettevõtluseks vajalikke teadmisi ja oskusi.“

Youth Empowered Eesti on Coca-Cola HBC poolt ellukutsutud õppesari, mis on mõeldud ettevõtlikele ja õpilasfirma loomisest huvitatud 16-29-aastastele noortele, toetades Eestis Junior Achievementi õpilasfirmade programmi. Projekti eesmärgiks on anda noortele praktilisi elulisi ja ärilisi oskusi võimalikult edukaks sisenemiseks tööturule kas töötaja või tööandjana.

Vaata lisainfot Facebookist.

#YouthEmpoweredEesti

Jaga
Kommentaarid