Eva sõnum tänastele noortele on, et olukord planeedil A ületab peagi kriitilise taluvuse piiri, mistõttu ainult rääkimisest enam ei piisa. Prognooside kohaselt on aastaks 2050 maailmameredes ja -ookeanides kalu vähem kui plastikut. Tegutsema peab kiirelt, aga ka nutikalt, et kõige mustem stsenaarium ei täituks.

Tegutsemisest teab Eva peaaegu kõike: ta on asutanud 12 ettevõtet, kirjutanud ja aidanud ellu viia 15 äriplaani, toonud turule hulgaliselt kaubamärke ja viinud läbi erineva raskusastmega turu-uuringuid. 2003. aastal võitis Eva JCI Maailma Parima Äriplaani kirjutamise võistluse.

6. oktoobril toimuval Youth Empowered Eesti avaüritusel saab kuulda Eva ja paljude teiste erinevate eluvaldkondade esindajate kogemusi, kuidas saavutada edu läbi keskkonnateadliku ja vastutustundliku ettevõtluse, käitumise ning tarbimise. Lisaks kuulamisele saavad kõik osalejad ka praktilise kogemuse, sest kohapeal pannakse kokku meeskonnad, kes kogenud mentorite juhendamisel teevad läbi toote või teenuse arendamise lihtsustatud protsessi algsest ideest toimiva lahenduseni.

Youth Empowered Eesti on õppesari, mis on mõeldud ettevõtlikele ja õpilasfirma loomisest huvitatud 16-29-aastastele noortele, toetades Eestis Junior Achievementi õpilasfirmade programmi. Projekti eesmärgiks on anda noortele praktilisi elulisi ja ärilisi oskusi võimalikult edukaks sisenemiseks tööturule kas töötaja või tööandjana.

Üritusel osalemine on tasuta, kuid kohtade arv on piiratud ja seetõttu tuleb üritusele eelnevalt registreerida.

Vaata lisainfot Facebookist.
Registreeri siin.

#YouthEmpoweredEesti

Jaga
Kommentaarid