"Hakkasin reporterina tööle juba 16aastaselt. Järgmised pea kümme aastat oli kogu aeg nii palju tegemist, et mul polnud mahti ega nutikust aega maha võtta ega mõelda, mida ma üldse tegelikult elus teha tahan," rääkis 32aastane Romi ajakirjale Anne&Stiil.

Ta ei suutnud rohketest ahvatlevatest tööpakkumistest ära öelda ning haaras kinni pea kõigest, teenis hästi, kuid kokkuvõttes polnud ta ikka rahul.

Lõpuks viis aastaid kestnud rabelemine selleni, et töökas naine kaotas oma "mina" ära. "Ma ei saanud enam aru, mille nimel ma selles oravarattas keerlen. Väliselt oli kõik hästi, aga seesmiselt mitte."

Ühel hetkel tuli piir ette ja Hasa jäi tööst kõrvale ning võttis aja täielikult maha. Samaaegselt kaotas ta huvi ka sotsiaalse suhtlemise vastu ning ei tahtnud isegi oma sõpru näha. "Kohati oli lausa raske hommikul voodist välja saada, kirjeldab Romi.

Mida soovitab Romi neile, kel on samuti läbipõlemisoht? "Soovitan mõelda, kelle jaoks on olulised need tulemused, mille nimel rabatakse. Tuleb olla tunduvalt egoistlikum, kui mina seda aastaid olin." Veel peab ta oluliseks enese liigutamist ja õigesti toitumist. "Tähtis on saada kõigepealt sõbraks iseendaga, siis tuleb ka kõik muu."