Jim, kes on elukutseline trummar, veetis neli aastat, et lihvida video täiuslikkuseni ning valis hoolikalt välja kuulsused, keda kindlasti enda videosse soovis. Martine McCutcheon, Bob Geldof, Ronan Keating ja Nile Rogers aitasid samuti 30-aastase mehe ponnistustele kaasa. Video mängiti Jimi pruudile Sophiele veidi enne jõule paari ühise sõbra peol.

Lühifilmi alustab näitleja Adam Buxton, kes kirjeldab Jimi, kui ekstraordinaarset meest. Sellele järgneb nunnu sõnum. "Vabandust, et sellega nii kaua aega läks... palun abiellume!"

Veebruaris, oma sünnipäeval, Tallinnas kontserdi andev Ed Sheeran, rääkis õite kummalise luguloo laste eostamisest ning soovitas, et Sophie haaraks härjal sarvist ja teeks Jimiga hulga lapsi.

X Factori saatejuht Dermot O'Leary ütleb videos järgmised sõnad: "Sophie, armastusest väikese Jeesuse vastu, abiellu Jimiga!" Samuti on videos esindatud USA megastaar Cee Lo Green, kes samuti soovitab Sophiel Jimile naiseks minna. Ronan Keating viskab aga nalja ja ütleb, et kahjuks Sophie teda endale ei saa, aga küll võib ta endale Jimi saada.

Isegi vanameister Bob Geldof viskab nalja: "Sophie, meie vahel on kõik läbi, ära oota minu järele, mine Jimi juurde, abiellu temaga, unusta kõik, mis meie vahel kunagi oli!"

Jim ise sõnas, et ta tundis survet, et ettepanek peab olema täiuslik, sest paar on koos olnud juba 12 aastat. "See ettepanek peab ikka väga eriline olema, kui sa oled sellega oodanud nii kaua, nagu mina. Ma tunnen end väga õnnelikuna, et olen saanud kohtuda oma töö tõttu nii paljude kuulsustega, kes selle video valmimisele kaasa aitasid."

"Ma palusin teadlikult videos osalema inimesi, kelle puhul teadsin, et Sophie on nende fänn. Sophie armastab Ed Sheeranit, seega ma olin üliõnnelik, kui Ed oli nõus videos kaasa tegema."