Taotlusvoorust toetati stuudiot Taska Production 150 000 euroga Soome režissööri Aku Louhimiehe ajaloolise mängufilmi „Igavikutee“ kaastootmiseks. Filmilugu põhineb Antti Tuuri samanimelisel romaanil. Tegemist on Soome-Eesti-Rootsi koostööprojektiga, mille võtted toimuvad Eestis. Filmi peatootja on MRP Matila Röhr Productions Soomest ning Eesti kaasprodutsent Kristian Taska.

10 000 eurot eraldati Digitaalsele Sputnikule Laila Pakalnina mängufilmi „Koit“ kaastootmiseks. Auhinnatud Läti režissööri omanäoline mõistulugu põhineb Pavlik Morozovi legendil ning toetub nõukogude elustiili ja ideoloogiat kirjeldavatele märksüsteemidele ja sümbolitele. „Koit“ on Läti-Poola-Eesti koostööfilm, filmi peatootja on Hargla Company Lätist ja Eesti kaasprodutsent Kaspar Kallas.

Baltic Film Production sai 20 000 eurose toetuse režissöör Vitali Manski Vene-Ukraina konfliktist kõneleva dokumentaalfilmi „Suguvõsa“ kaastootmiseks. Suurte ühiskondlike kataklüsmide foonil rulluvad filmis lahti Manski perekonna eri sugupõlvede elud, vastuolud, poliitilised vaated, mõtted ja tunded. Tegemist on Läti-Saksamaa-Eesti-Venemaa koostööprojektiga, mille peatootja on Ego Media Lätist ning Eesti kaasprodutsent Marianna Kaat.

Läti noore andeka dokumentalisti Kaspar Goba filmi „Kuuleb. Ei kuule.“ kaastootmiseks eraldati Exitfilmile 10 000 eurot. Tundeerk ja humoorikas dokumentaalfilmi jälgib 15-aastase Inga arenemist ja kasvamist. Inga on ainuke kuulja kurttummade perekonnas ning väiksest peale pidanud olema oma pere jaoks tõlk ja muu maailma vahendaja. Läti-Eesti koostööfilmi peatootja on Elm Media ja Eesti kaasprodutsent Eero Talvistu.