1) Tunned, et oled kõrvale jäetud

On see siis Facebookis või pärast trenni/kooli koos hängimine, järksu oled sattunud olukorda, kus tunned end täiesti kõrvalejäetuna. Mõtled, mis toimub? Kõik su sõbrad on su ümber, aga järsku ei saa sa naljale pihta või ei oska kaasa rääkida. Oled sellest ärritunud, kuid siiski püüad teha head nägu. Lõppude lõpuks tuleb peagi hetk, kui keegi teine tunneb teie gängist samamoodi.

2) Keegi teine sõbrustab sinu parima sõbraga

"Aga mina tunnen teda ikka olulisem kauem" - kui sa pole neid sõnu välja öelnud, siis vähemalt on need mõttesse tulnud. Me kõik teame, et see on ikka päris häiriv, kui sõprusringist sinuga kõige paremini klappiv sõber järsku kellegi teisega väljas käib ja sina oled valikus teisel kohal.

3) Kui oled kahe tule vahel

Igas seltskonnas ja sõprusringkonnas tekib erimeelsusi. Kui oled sattunud kahe hea sõbra tüli või konflikti vahele, on raske poolt valida. Üks keelitab ühelt poolt, teine meelitab teiselt poolt. Kuulad küll mõlemate versioonid konfliktist ära, kuid päris kindlasti tahad sa viimase asjana draamast osa saada.

4) Omavaheline nägelemine on kõigi asi

Lähedased sõbrad tunnevad teineteist nii heas kui halvas. Kui oled aga oma parima sõbraga raksu läinud, on see tüli järsku kogu grupi asi. Loomulikult ei taha sa, et inimesed hakkaks selle pärast pooli valmima. Samuti muretsed, kas sõbrad sinuga enam räägivad ja sind kampa kutsuvad. Miks ei võiks inimesed vähem nina teiste asjadesse toppida?

5) Liider, kes otsustab

Kui sina ise pole just see, kes helistab sõpradele ja kutsub nad välja või plaanib ühist olemist, siis on päris tüütu, kui keegi teine otsustab iga sammu üle teie ühisel nädalavahetusel. Sa isegi ei vaevu välja käima ideid, sest sinu geniaalsed ideed varjutab selle ühe sõbra agar tegutsemine ja liidripositsioon. Mis siis veel saab, kui see liider on sinu peale millegipärast pahane? Võid heaga sisustada oma nädalavahetuse YouTube’ist videote vahtimisega, sest sind niikuinii ei kutsuta.

6) Üks must lammas seltskonnas

See poleks ju kuigi tavaline sõpruskond, kui seltskonnas poleks kedagi, kes sinna tegelikult väga hästi ei sobitu. Kindlasti on sinul ette tulnud hetki, kus väliselt oled sõbralik, kuid sisimas ei salli seda ärritajat silma otsaski. Sellest ühest või mitmest „mustast lambast“ pole pääsu, tuleb leppida. Silmad võivad ju mõnel hetkel ringi käia, kuid lihtsam on seltskonna üldise hoiakuga kaasa minna.

Allikas: sweetyhigh.com