Jussi sõnul sai arusaamatus alguse sellest, et ta palus oma tiimil näituse korraldajatega arutada näituse aja lühendamist.

"Põhjuseks näituse tehnilise teostuse puudujäägid: loomelinnaku väligalerii sai loodud alles tänavu suvel ning kogemust seda karmimates ilmaoludes hallata meil polnud ja novembrikuu ilm tegi piltidega oma töö, kuna materjal, millele pildid olid trükitud, polnud piisavalt kvaliteetne," kirjutab Juss ERR-i uudisteportaalis.

Linnaku juht tõdes, et meediasse sattunud põhjendused näituse eemaldamiseks on kahetsusväärsed.

"Loomelinnaku esindaja tõi näitusega seotud inimestega suheldes välja põhjendamatud ja "pastakast välja imetud" ettekäänded, mis on tänaseks oma elu elama hakanud."

"Pildid ei ole kuidagi objektistavad: neil pole kujutatud n-ö tsikleid kaunistavaid modelle, vaid iseteadlikke, iseseisvaid Eesti tsiklinaisi, kes on ka päriselt mootorratturid ja poseerivad oma mootorrataste kõrval ning oma rõivais. Naised pole piltidel ka sobimatult väljakutsuvad ega seksualiseeritud," lisas ta.

Näitust lubatakse uuesti ja parema tehnilise lahendusega eksponeerida, käimas on läbirääkimised naiste motoklubiga.

"Meie soov on koos Dark Diamonds MC esindajatega mõelda, millist tehnilist lahendust voi alternatiivset pinda antud näitusele pakkuda, et seda räsivatele ilmastikuoludele vaatamata lubatud aja vältel eksponeerida."