Kiropraktik Allan Oolo silmad on värskelt antud intervjuus veekalkmel ning üle huulte tulevad sõnad murduvad, kui ta lausub: „Sügava kurbusega olen leidmas end olukorras, kus pean teatama, et mina ja mu abikaasa lahutame."

Vivika Oolo sõnul viis lahutuseni ületamatud erimeelsused, kardinaalne maailmapildi erinevus ja soovid tuleviku osas on need, mis ei luba meil abielu jätkata (loe täpsemalt edasi siit). Kas kardinaalne maailmapildi erinevus seisis ka igapäevaelus, millest viimases Kroonika Kodu-eri numbris rääkisime?

Meenutame:

„Kas meil on veri otsas?“ küsib kiropraktik Allan Oolo, seistes lahtise külmkapi ees. Tohtri peres on algamas hommikusöök ja sel korral tuleb leppida tõsiasjaga, et üks oluline komponent menüüst on puudu.

Tükeldatud mahe toores veiseliha avokaadoga ootab sööjaid. Lapsed Aarion (3) ja Allika (5) tõttavad laua taha ja haaravad kahvlid. Võõrale silmale pisut harjumatu toit on selle pere jaoks igapäevane – nägu ei krimpsuta keegi. Vivika (32) ja Allan istuvad laua eri otstes. Ette võetakse klaasid, kuhu on löödud toores muna, soovitakse head isu, kummutatakse lonks ja seejärel asutakse sööma. „Me joome ka verd, mis lihast tuleb või lihapaki põhja järele jääb, kuid seda täna kahjuks pole,“ ütleb Allan.

Oolode maja, kus on üle 400 ruutmeetri pinda, on heledates toonides ja avar.

Allan Oolo pere toitumise tagamaid ja fotosid nende luksuslikust häärberist leiad Kroonika Kodu-eri numbrist.

Jaga
Kommentaarid