Mitmed uuendused läbinud legendaarne sündmuspaik Bastioni Aed, kostitab sel suvel külalisi mitmekülgse programmiga: igal kolmapäeval toimub Martin Saare eestvedamisel juba kaheksandat hooaega peosari Legendary Wednesday, neljapäevad on peamiselt kontsertide päralt ning nädalavahetusse saavad end külastajad tantsida erinevate DJ-de ja peosarjade rütmis.

Eesmärk on pakkuda külastajatele võimalikult mitmekülgset programmi ja muusikalist elamust. Mitmed meie on sündmused piletivabad – sedasi on kõigil võimalik päikeselisel terrassil nautida mõnusat seltskonda ja kvaliteetset muusikat,“ sõnab Laura Kurs, üks programmijuhtidest. „Lisaks leiate Bastioni Aiast suurepärase toidumenüü ja kirsiks tordil on idülliline ja rohelust täis atmosfäär,“ lisab Liisa Lahtmets, teine programmi eest vastutaja ning mainib, et terrass on ka programmivälisel ajal igapäevaselt külastajatele avatud.

Reedesel avapeol astuvad üles TIKS DJ-d Sander Mölder, Peeter Ehala ja kaasmelomaanid. Lisaks peosarja kuuenda sünnipäeva tähistamisele toimub TIKSu uue albumi TIKS 071 esmaesitlus, mida kannavad ette Sander Mölder ning Sänni Noormets viiulil, Kristjan Kallas trummidel ja Jonas Kaarnamets kitarril.

Bastioni Aia avapidu toimub reedel, 15. juunil Bastioni Aias, Viru tn 23 algusega kell 21:00. Pileteid hinnaga 10€ on võimalik soetada kohapealt.