Kui juuli alguses oli ta veel sellekohast kommentaari andes kidakeelne, siis nüüd tunnistab näitleja otsesõnu, et restoran jätkab ilma temata.

„Aeg sai ümber, lahkun tohutu suure kogemustepagasiga,“ kinnitab Veikko. „Restoraniäri on väga spetsiifiline ettevõtmine. Olin ja olen inimene, kes armastab restoranides käia, kuid täna võin öelda, et olen seda maailma põhjalikult ka seestpoolt näinud ja oskan hinnata tööd, mis jääb kogu selle ettevõtluse „köögipoolele“.“

Täär toob välja mõned murekohad ja sõnastab ümber vana kuldlause „Klient on kuningas!“. Ta ütleb, et klient on kuningas vaid siis, kui ta kuninglikult käitub.

„Kõrghooajal ootavad inimesed, et toitlustusettevõtete oleks kiirtoidurestoran,“ seletab Veikko. „Kahjuks see ei käi nii. Iga hea toit nõuab aega. Seetõttu olen isegi õppinud kliendina säilitama pikka meelt.“

Täär rõõmustab, et sai osa nii lahedast ettevõtmisest ja ütleb, et alati on võimalus millegi sellisega taas alustada – ei maksa kunagi öelda „ei iial enam“. Täna on Täär keskendunud uue filmi „Mehed“ võtetele.