"Jäime oma teekonnaga väga rahule. Andsime endast parima ja olime siirad selles, mida tegime! Kolm vooru on juba suur saavutus! Eriti nähes, kui tugevad võistlejad seal olid," rääkis Alisa Kroonikale.

Küsimusele, kas nad oleksid võinud midagi teistmoodi teha, vastas naine, et "eks alati võiks rohkem trenni teha, et kõik näeks veel ilusam välja". "Šõu jaoks me oleks võinud rohkem trikkide peale mõelda, et kõik näeks extra välja ja võib olla see oleks viinud meid kaugemale," arutles tantsija.

Paari eesmärk oli olla saates nemad ise ja see on osa põhjusest, miks nad ei teinud üheski kavas trikke. "Meie põhirõhk on ikka tants, musikaalsus ja tantsusisu," ütles ta.

Kuigi saates oli näha Jennifer Lopezi vaimustust Alisa ja Josephi vastu, tuli välja, et sinna paari suhtlemine staarkohtunikega jäigi. "Väljaspool saadet me kahjuks kohtunikega ei suhelnud," ütles naine kurvastusega.

"World Of Dance" on aidanud tantsijatel leida uusi kontake: "Oleme saanud mitmeid tööpakkumisi peale saadet ja ka kutse ühte ägedasse USA televisioonišõusse." Kahjuks nad pidid sellele ikkagi ära ütlema: "Meie ei saanud ajaliste probleemide tõttu seal saates osaleda, aga loodetavasti tuleb selliseid pakkumisi veelgi!"

Paari esimesed kaks kava on saanud Youtube'is juba üle miljoni vaatamise ja kolmandat on viimase nädalaga vaadatud pea 260 000 korda.

Vaata kõiki kolme ettastet allpool!

1) Paari esimene kava: Ben E. King - "Stand By Me"

2) Tantsijate teise vooru koreograafia: Neyo - "One In A Million"

3) Alisa ja Josephi viimane kava "World Of Dance" saates: Clean Bandit - Rather Be