Euroopa suurim retrofestival “We Love the 90-s” tuleb taas ning sedapuhku hoopis Läti pealinnas, Riias! Suurfestival leiab aset 26.-27. juulil 2019 Lucavsala saarel! “We Love the 90-s” 2019 toob Riia linna, Lucavsala saarele tõelise 90ndate koorekihi. Ajastutruud megatähed annavad kindlasti kustumatu muusikaelamuse kõigile retromuusika fännidele.

Festivali esimesed Superstaarid on: Dr Alban ja Haddaway ühisprogrammiga, 2 Unlimited, Snap !, Ace of Base /Jenny Berggren, Londonbeat ja Real 2 Real. Juba kevadel 2019 avaldame järgmised artistid.

Festivali peakorraldaja Sten-Erik Jantsoni sõnul sai otsustatud kolida Baltikumi metropoli mitme erineva teguri kokkulangevusel. Esiteks on Riia linn üks imeline koht, kus elab pea poole rohkem inimesi kui Tallinnas. Lihtne tulla nii Eestist kui Leedust ja Lucavsala saar ise on tõeliselt maaliline paik ja ideaalne koht festivali korraldamiseks. Eks oma põhjus on kindlasti ka Eesti maksupoliitikal ja ürituste kõrges käibemaksumääras, kuid ei saa üle ega ümber Tallinna Lauluväljaku hirmkallist rendihinnast. Oleme oma partneri Orlando Johniga tagasi Riias, kus lähes kümme aastat tagasi kogu 90ndate ürituse kontseptsioon alguse sai ja meil on selle üle ääretult hea meel.