Caater on legendaarne 90ndate euro dance’i ansambel, mis sai alguse 1996. aastal. Bänd loeb enda kõige esimeseks looks täispika singli asemel hoopiski ETV saate Club TV tunnusmuusikat, mis kohalikele diskoritele väga meeldis ning mis neid edasi tegutsema innustas. Kiiresti eestlaste südamed vallutanud kollektiivi viis tippu nende singel „O Si Nene,“ mis pälvis 1999. aastal Eesti Muusikaauhindadel „Kuldse Plaadi“ singli. Samal aastal nimetati Caater ka aasta ansambliks ning nad pälvisid aasta albumi auhinna. Lugu, mis tänaseni kedagi külmaks ei jäta, pälvis ka palju üle lahe naabrite tähelepanu ning Caaterit näeb siiani aeg-ajalt ka Soomes esinemas.

Caater tegutses peaaegu kuni 00ndate keskpaigani. Pärast 15 aasta pikkust pausi on hõbekostüümides muusikud taas lavalaudadel. Kunagine neljaliikmeline koosseis tegutseb täna duona, kuhu kuuluvad Kalle Kukk ja Andrus Lang. Caater tähistas tagasitulekut Eesti muusikamaastikule mullu ilmavalgust näinud Eesti Kullafond kogumikuga, kus kolme CD-plaadi pealt leiab kokku tervelt 45 lugu, mis meenutavad legendaarseid 90ndaid.

Caater astub lavalaudadele 7. detsembril taasavatud Tartu Kammivabrikus, kus toimub räppar nublu selle aasta viimane kontsert. Õhtu soojendusesineja on Orelipoiss. Sündmust korraldab PS Music Events koostöös Kroonikaga. Pileteid alates hinnaga 18€ on võimalik seotada Ticketeri piletimüügikeskkonnast ja kohapealt. Lisainfo leiab Facebookist.