See paik on äratanud kohalike inimeste hulgas Kannelmäkis juba äärmiselt palju tähelepanu, lisaks Soome ja välismaa ajakirjanduses, kirjutab Pealinn.

"Eile ütles üks klient meile, et paar vanataati filmisid teda tänaval oma telefonikaameratega, kui ta tuli siiapoole ja astus uksest sisse," räägib Sergei. "Ta oli ättidele öelnud, et läheb nüüd nukkudega seksima ja et tal on täiesti pohhui, mis nemad temast arvavad. Ta seksib kellega või millega tahab, nii kaua kui see jääb seaduse piiridesse."

Asutuses töötav Antti Kurhinen rääkis Seiskale, et bordell on kohalike seas väga populaarne. Eriti suur staar on nukk nimega Candy, kellest on saanud meeste tõeline lemmik. Kuid kahjuks on nukk olnud nõnda tihedas ekspluatatsioonis, et on saanud väga tõsiseid kahjustusi.

"Candy on ära kraabitud, tema õlgu on ka päris hullusti pekstud. Ütleme nii, et tema õõnsused ka üsna palju kannatanud. Ma ei tea, ehk on siis mõnedel klientidel väga hullud fetišid," rääkis Antti.

Kuid bordell on õiglane, vigaseks pruugitud nukku saavad kliendid oma mõnuks kasutada poole hinna eest. "Ta on nii populaarne, me ei taha teda oma klientidelt ära võtta," lisas Antti.

Unique Dolls lõbumaja külastamine on üsna kulukas, tunnise visiidi eest peab maksma 100 eurot. The Suni teatel lubatakse bordelli korraga ainult neli inimest, muidu võib lärm kohalikke segama hakata.