Telesaates "Jimmy Kimmel Live" oli Aguilera sõõrikukohviku tagatoas, kust hakkas teenindajat ootavatele külastajatele laulma. Laulus kirjeldas ta külastaja välimust ja tegevust, et inimene ikka aru saaks, et temast lauldakse, vahendab Daily Mail.

Esimene külastaja, kes tähelepanu sai, oli meesterahvas, kellele Aguilera laulis, et ta ootab oma sõõrikut, et seda toas oleva lapsega jagada. Mehe segaduses näole vastas Aguilera lauldes "Jah, ma laulan sinust ja sa tead, mis toimub."

Teine külastaja oli noormees, kelle välimust ja stiili Aguilera kirjeldama ja kiitma hakkas. Noormees nautis tähelepanu väga ja kui lõpuks lauljannat nägi, oli üllatus piiritu.

Kolmas külastaja tundus peaaegu, et laulja tähelepanu ignoreerivat. Aguilera tõi välja, mida ta kannab, kuidas ta sõrmedega trummeldab ja mis ta pluusil kirjas on ning mehe nägu läks aina punasemaks.

Poodi sisenesid kaks Kassnaise kostüümis naisterahvast, kellele Aguilera pühendas "Lady Marmalade" viisi, millele laulis peale loo kahest naisest, kes on kui sõõrikukuningannad ja valivad, mida osta. Lauljanna nägemine pani seltskonna lausa kiljuma.

Viimased õnnelikud külastajad olid eriti segaduses, sest mõistsid, et lauljanna on seal samas poes, kuid oli ikkagi raske uskuda, mis neid tabanud on. Lauljanna ilmumist tagaruumist ei osanud kumbki oodata.