Justin(24) ja Hailey(22) kohtusid 2009. aastal USA telesaates, kus vanemate tutvumine tutvustas ka lapsi. Hailey tõdeb ajakirjale Vogue, et paar aastat peale tutvumist nad isegi ei suhelnud mitte, sest vanusevahe oli "veider".

On olnud perioode, kui suhtlus oli lähedasem ja siis jälle vähem. Kui paar uuesti tihedamalt suhtlema hakkas oli Justin ennast ise tsölibaadile määranud. Mees tunnistab, et tal oli seksiga probleeme, nimelt tõdeb Justin, et tal oli seksist sõltuvus, mis enam ammu rahuldust ei pakkunud. Seetõttu otsustas ta, et seksist täielikult loobumine viib ta Jumalale lähemale: "Ta ei palu meil seksist hoiduda pelgalt selleks, et ta tahab reegleid jne. Ta tahab meid kaitsta valu ja kannatuste eest. Ma arvan, et seks saab põhjustada palju valu. Vahel inimesed seksivad, sest nad ei tunne ennast piisavalt hästi. Sest neil on vähe eneseaustust. Naised teevad seda ja mehed ka. Ma tahtsin ennast pühendada Jumalale, sest tundsin, et see on mu hinge seisundile parem. Ja Jumal premeeris mind selle eest Haileyga."

Kuigi noorte armastust on kaugele tunda, siis ometi pole kõik nii ideaalne. Kuigi Justin tunneb, et naine võiks elu vabamalt võtta ja peaks oma noorust veel nautima, siis Hailey näeb asju veidi teisiti: "Me tuleme väga siiralt pinnalt, aga oleme veel kaks noort inimest ja õpime kõik jooksvalt. Ma ei istu siin ja ei räägi, et kõik on kui maagiline fantaasia. See hakkab alati raske olema. See on valik. Sa ei tunne kõike iga päev. Sa ei ärka iga päev ja ei ütle, "Ma olen täielikult armunud ja sa oled ideaalne." Abielu ei ole selline. Aga selles on siiski midagi ilusat- tahtmises millegi nimel võidelda, millelegi pühenduda ja seda arendada. Me oleme väga noored ja see on hirmutav asjaolu. Me veel muutume palju. Aga me tahame koos areneda ja üksteist nende muutustega toetada. Nii näen mina seda. Kokkuvõttes on ta mu parim sõber. Ma ei tüdine temast iial."