Grete postitas esmaspäeval oma Instagrami kontole mitmeid storysid, kus vastas fännide esitatud küsimustele. Mitmete muude küsimuste kõrval päris üks küsija, kui raske oli Gretel lapse kõrvalt enda karjääri teha.

Telenägu vastas küsimusele pildikesega, kus poseerib koos tütre Saaraga veebruaris toimunud Eesti Laulu konkurssi proovis. Grete naeratab fotol rõõmsalt ning Saara on efektselt ajanud keele suust välja. Kaadri juurde kirjutas Grete ka pikema vastuse.

„Mida aeg edasi, seda kergemaks läheb. Saara on juba 5 ja väga asjalik väike preili,“ kiitis uhke ema oma tütart. „Aga esimesed aastad olid tõesti üsna keerulised. Lapse tulekuga muutub ju elus KÕIK. Isegi need asjad (nt töötamine), mille tegemine varem tundus iseenesest mõistetav, on pisikese lapse kõrvalt tohutult raskendatud,“ kirjutas Grete oma postituse juurde ja rõõmustas sellel üle, et nende peres on ta saanud toetuda oma vanematele. „Soovitangi vast seda, et oleks ümber neid abilisi, kes lapsevanematel vahel hingamisruumi võtta võimaldavad,“ lõpetas teletäht oma postituse.

Grete ja tema režissöörist abikaasa Ergo Kuld kohtusid ligi 10 aastat tagasi „Padjaklubi“ sarja tegemisel. 2019. aasta märtsis sündis neile tütar Saara. Paar abiellus eriolukorra ajal 2020. aasta juunis väikese peoga, millest sai osa 30 külalist.

Jaga
Kommentaarid