Eurovisioni reeglite järgi ei tohi eurolaulikute riietusel figureerida kaubamärgid ning selle probleemi lahendas Soome eurolaulik märtsis nõnda, et otsustas Windowsi logo oma T-särgil udustada. Ka eurolaulude sõnad ja artistinimed peaksid olema kaubamärkidest vabad, kuid EBU on teinud Windows95manile erandi, lubades tal oma õige artistinimega siiski esineda.

Nüüd on Soome eurolaulik sattunud aga järjekordse poleemika küüsi: korraldajad on hakanud arutlema, kas muusiku alakeha katvad trussikud ikkagi on lauluvõistlusele sobilikud, sest need imiteerivad liialt alastust, mis on Eurovisionil keelatud.

Windows95mani etteaste lõpu poole küll probleem laheneb, sest siis tulevad laest alla lühikesed teksapüksid, mille esitaja jalga paneb.

UMK võitja Windows95man

EBU teatas, et otsustab aluspesu saatuse Malmös toimuvate lavaproovide ajal - seda kinnitas ka Yle Eurovisioni ja UMK peaprodutsent Anssi Autio. „Põhimõtteliselt laheneb see alles siis, kui näeme Eurovisioni laval, kuidas see paistab,“ nentis ta. Osades riikides olevat väga ranged reeglid, millist sisu telekanalid enne kella üheksat õhtul kuvada võivad, lisas Autio. Eriti paistab selles küsimuses silma Briti ringhääling BBC.