„Mis sa arvad, miks sina said Kroonika kõige sõbralikuma kliendi tiitli? Kas sa oled kinkinud sinna asjakesi? Andnud altkäemaksu?“ uuris bravuuritar Anu Saagim Kroonika lemmiku tiitli saanud Kati Tootsilt, kelle Delfi püüdis kinni otse tualetist väljudes.

Saagimil oli aga peol oma versioon, mida ta otsustas Katilt endalt otse küsida. „Mina arvan, et sa oled kaval naisterahvas, sa oskad õige nupu peale vajutada, väike kingitus, väike teene... See huvitab paljusid, aga paljud ei julge seda küsida,“ grillis skandaalitar Tootsilt, miks tema antud auhinna pälvis.

Mida Kati Toots Saagimi süüdistustele vastas, vaata legendaarsest videointervjuust:

„Peatoimetajana on mul olnud hetki, kus mingi lugu langeb ära, kuid mitte kunagi ei tule tema puhul vingumist ega põhjust, miks mitte koostööd teha. See koostöö on olnud selline, et sa mõtled: jumal tänatud, et on olemas tema. Kuid Katil on olnud ka huvitav elu ja ta tuleb alati igast olukorrast välja,“ rääkis Lensin, miks Kati Toots 2013. aastal Kroonika Lemmiku tiitli pälvis.

HÄÄLETUS ON VEEL AVATUD: KROONIKA MEELELAHUTUSAUHINNAD 2024

Aasta suurim ja glamuurseim seltskonnasündmus, Kroonika meelelahutusauhindade gala toimub tänavu 30. mail. Alates 2. aprillist on saanud Kroonika lugejad otsustada, kes kroonitakse sel aastal meelelahutusmaailma parimateks. Hääleta, sest sinu hääl loeb!

Taaskord jagab ajakiri Kroonika ihaldusväärseid kroonitud mune ja sedakorda lausa kümnes kategoorias, mille saajad valivad välja meie lugejad. Sel aastal on lisandunud uus kategooria: pärjatud saab ka aasta podcast ehk taskuringhääling. Uue kategooriaga tunnistab Kroonika meelelahutusmaailma muutumist ning tunnustab viimaste aastatega aina populaarsemaks saanud sisuloome haru.

Aasta podcast’i kõrval saavad pärjatud ka:

  • aasta seksikaim naine

  • aasta seksikaim mees

  • aasta meelelahutaja

  • aasta artist

  • aasta raadiohääl

  • aasta telesaade/-seriaal

  • aasta saatejuht

  • aasta Eesti film

  • aasta suunamudija

Esimene hääletusvoor kestab 21. aprillini. Seejärel selguvad iga kategooria kolm parimat, kelle seast valivad lugejad võitja. Teine hääletusvoor algab 30. aprillil.

Aasta glamuurseimat auhinnagalat juhivad armastatud näitleja Jan Uuspõld ja endine telesaate „Stuudio“ juht, tuntud investor Katri Teller.

Meelelahutusauhinna toetajad on Balbiino, Unibet, Goldtime, Prike, Põhjala Catering, Eucerin ja TV3.

Hääletamisel osalenud inimeste vahel loositakse välja järgmised auhinnad:

BALBIINO: 3 kotitäit ebareaalseid Classicu jäätiseid

PRIKE: 3 Prike auhinnakotti

EUCERIN: 3 Eucerini tootekomplekti väärtuses 150 €

GOLDTIME: Sif Jakobs Ellisse Lungo Otto hõbekõrvarõngad

PÕHJALA CATERING: Balti jaama turul asuva Põhjala Deli kinkekaart 50 € väärtuses