„Ei tasu siit otsida suhet või inimest - igaüks saab tõlgendada endale sobivalt. See ei pea olema isegi inimestega seotud - vahel jäädakse kinni ajahetke või meenutusse, eriti suhetega, ja siis kuidagi ilustatakse mälestus ära ja ei taheta lahti lasta. Aga asjad juhtuvad põhjuse pärast!“ avas Grete saates loo tagamaid ja inspiratsiooni.

Andi Raigi antud vastus ei rahuldanud ja ta uuris edasi, kas Grete on siis suhtes või ei ole? Kas „Its complicated“ või „õnnelik“ pakub Eleryn variante. „Õnnelik!“ nendib Paia rõõmsalt, aga pikalt urgitseda ei lase sel teemal.

„Selle loo sõnad sündisid koostöös salastatud isikuga,“ jääb Paia ka uue loo osas salapäraseks. „Ma tõesti ei saa seda avaldada,“ ütleb Grete, et saab vitsa, kui selle saladuse avaldab. Salapärane kodanik kannab loo juures nime Oleksii Ponomarenko, ent Grete ei soostu täpsustama üldse, kellega tegu on.

Paia uus lugu „kadus käest“ räägib ühest kustumatu tunde jätnud mälestusest, mida järjepidevalt elus taga otsitakse ja meenutustena kogetakse. „Mõnikord kipume elus illusioone looma ja mälestusi moonutama. Otsid ja igatsed selle mingi kättesaamatuse järgi...lõpuks, nagu elus ikka, tasub mõningatele asjadele lihtsalt käega lüüa ja minna lasta. Rohkem tuleks püüda praeguste hetkede võlu nautida,“ räägib Grete.

Muusikavideo puhul jätkas Grete talle juba tuttavat rada - luua video täiesti ise. „Video idee tekkis sotsiaalmeediast. Kuna n-ö professionaalseid viimase detailini lihvitud videoid ole juba omajagu tehtud, soovisin sel korral natukene vahetumat, ent samas pöörasemat visuaali. Kogu kontseptsioon seisneb „kaader kaadris“ idees - selline lõpmatu järjestus, mis läheb loo sõnumiga hästi kokku. Seetõttu ka tohutult palju erinevaid lokatsioone.“

Viimati ilmus Gretel laul „võluväel“, mis võeti kuulajate poolt soojalt vastu. Ka tollase muusikavideo meisterdas Grete ise.