Mendes ütles teisipäeval Whoopi Goldbergile antud intervjuus, et ta ei välista näitlemise juurde tagasi tulemist. Siiski kaalub ta põhjalikult oma tagasitulekut tähistavat rolli ja arvestab ka emalike kohustustega, vahendab Entertainment Tonight.

"Mul on lühike nimekiri asju, mida ma plaanin teha. Aga ainult siis, kui tegemist on lõbusa projektiga. Praegu ma ei taha teha vägivalda ega seksuaalsust sisaldavaid filme," sõnas Mendes. Näitlejanna soovib naasta erilise projektiga, mis vastab kõikidele tema tingimustele ja loodab, et selline võimalus tal avaneb.

Mendes rääkis intervjuus, et kuigi ta võttis Hollywoodist pausi, töötas ta ikka edasi – ta panustas moe- ja iluvaldkonnaga seotud ettevõtmistesse. Üheski suuremas filmis ega sarjas pole ta näidelnud aastast 2014. Viimati sai teda näha filmis "Kadunud jõgi", kus Mendesi abikaasa Ryan Gosling tegi oma režissööridebüüdi.

Näitlejanna avaldas soovi naasta ekraanile juba kaks aastat tagasi, kui pakkus välja, et romantilisele komöödiale "Hitch" võiks järjeosa teha. Seal mängis Mendes naist, kellesse Will Smithi kehastatud kohtingudoktor ära armub.