Ameerika kuulsaima teleperekonna kohtusse kaevanud Chyna ei usu, et kohtu otsus oli täiesti erapooletu. Ta süüdistab kohtunik Gregory W. Alarconi vaenulikkuses ning äärmiselt kallutatud hoiakus Chyna ja tema advokaat Lynne Ciani suhtes, vahendab Page Six.

Chyna usub, et Alarcon mõjutas suuresti kohtuprotsessi tulemust ja vandekohtunikke, kui ta neile otsuse vormistamiseks juhtnööre jagas. Kardashianite pere advokaat Michael Rhodes nimetas Chyna avaldust "alusetuks jõupingutuseks oma nime päästmiseks pärast kohtuprotsessil kaotamist".

Rhodes sõnas, et kuigi Chyna võib kohtuotsuses pettunud olla, siis kohtunikust süüdlase tegemine väärib sanktsioone. "Tema tahe teha kohtunik Alarconist patuoinas, on kergemeelne ja ebaaus," lausus Rhodes. Kardashianite advokaat tõi välja ka asjaolu, et Chyna advokaadil polnud midagi kohtuniku vastu enne, kui vandekohus jõudis otsusele, et Kardashianid ei pea Chynale midagi maksma.

Mäletatavasti soovis Chyna kuulsalt teleperekonnalt saada üle 40 miljoni dollari teenimata tulu hüvitamise eest ja üle 60 miljoni dollari tulevase teenimisvõime kaotuse tõttu. Kohus tema taotlust ei rahuldanud ja Kardashianid ei pea neid kohtusse kaevanud Chynale midagi maksma. Rahulolematu Chyna plaanib kohtuotsuse edasi kaevata.