Ainulaadne muusikafestival toob lavale tuntud artistid uudsetes kooslustes. "Sack von Sound pakub mõnusas mõisapargi miljöös publikule värvikaid eriprojekti kontserte, mis loovad juba tuttavatele lugudele uue dimensiooni," sõnas festivali peakorraldaja Tõnno Piigli.

2022. aastal toimunud Eesti Muusikaauhindade Galal esines Wateva esimest korda koos ÜENSO sümfooniaorkestriga ning samas koosseisus üllatatakse publikut ka festivalil. Samuti ei puudu lavalt külalisesinejad, kelle seas on näiteks Daniel Levi ja Stefan. ÜENSO sümfooniaorkestriga astub üles ka 5Miinust, kes õhtu jooksul annab duubelkontserdi koos Hollandi disko- ja funkitrioga Kraak & Smaak.

Ansambel Dagö esitab uusi ning vanu hitte koos Saku Mandoliiniorkestri ja segakoor Tuljakuga. "Meie viimane album "Küte" on olnud väljas juba paar aastat ja meie tore kuulajaskond laulab juba ka selle albumi kõiki lugusid peast. Nüüd ongi täiesti suurepärane esitada neid lugusid koos publiku ja kooriga!" kommenteeris Dagö asutajaliige Peeter Rebane.

Sack von Sound festival toimub Saku mõisapargis 12.-14. augustil. Lisaks õhtustele kontserditele toimub ka tasuta etteasted nii lastele kui täiskasvanutele.