Kirkorov kutsus oma eksklusiivsele Kremlis toimunud sünnipäevapeole vaid 500 valitud külalist ning korraldas neile suurejoonelise moešõu. Ta näitas kutsututele järjest luksuslikke kostüüme ja vahetas riideid üle 20 korra. Kõige kallim ese, mis Kirkorovil peol seljas oli, maksis 540 tuhat eurot - selleks oli firmalogoga vihmamantel. Laulja maksis kostüümide eest hinnanguliselt umbes kuus miljonit eurot, mis pani põntsu tema rahakotile, kirjutab Observer vihjates Vene meediale.

Et jõukalt edasi elada, on laulja otsustanud nüüd müüki paisata oma garderoobi. Ta müüb raha teenimise eesmärgil oma asju internetis. Otsus riiete müügiga raha teenida pole maailmas toimuvast sõjast tingitud ja Kirkorov on ka varem oma asju müünud, viimati 2020. aasta aprillis. Siiski ei saa ta rahaga priisata. "Aeg dikteerib ökonoomsust. Ma vähendasin tohutult oma meeskonda, järele jäi vaid neli inimest, kes on minu tõelised mõttekaaslased," sõnas laulja hiljuti ühel oma esinemisel.

Krikorov pole aga ainus, kes rahaga enam suurelt ringi käia ei saa, samas olukorras on ka Vene staarstilist Sergei Zverev. "Moskvas on üürihinnad väga kõrged. See on lausa ebareaalne! Nii palju, kui ma oma kolleege tean, on kõik sellises olukorras, mitte ainult mina. Paljud disainerid on oma ateljeed sulgenud ja proovivad kodus õmmelda. Enamus mu kliente on kolinud välismaale. Ma elan säästudest ja ootan, et olukord muutus paremaks," lausus Zverev.