Teised eelistavad teenida oma raha mujal, samas kui esinemised, kontserdid ja muusikavideod on lihtsalt hobid. Kallid hobid, millele võib aastas kulutada mitmeid tuhandeid eurosid.

Praegu on käimas muusikakonkurss "Maailm kuulub meistrile", mis on avatud kõigile artistidele, kes on sel aastal avaldanud uue loo. Peaauhinnaks on 5000 eurot maksev muusikavideo, mille filmivad A Cube Agency professionaalid.

"Selleks, et teha hea muusikavideo, tuleb teha kuu aega eeltööd," selgitab Aleksandr Tokarev, kes on A Cube Agency produtsent ja režissöör. "Siis tõesti filmitakse see ühe päevaga, aga arvesse peab võtma isegi kõige väiksemaid asju. Kes tuleb massistseenide näitlejatele vastu, kus on nende jaoks lähim parkla jne."

Tokarev räägib, kuidas ühe muusikavideo valmimine alguse saab. "Meie poole reeglina pöörduvad artistid või nende mänedžerid. Reeglina tuleb [loominguline] idee ise kas artistidelt või meilt. Me arendame seda, jälgime trende, valime, millist videot oleks lahe filmida," paljastab kogenud produtsent musavideote taguse maagia.

Aleksandri sõnul kestsid ühe videoklipi pikimad võtted kolm päeva ja seda peaaegu non-stop. Filmimine ise ei võta nii kaua aega, kuid ettevalmistus võteteks on tavaliselt väga pikk.

Siin on sulle 3 muusikavideot, mis läksid Eesti staaridele maksma umbes 5000 eurot:

3. Grete Paia - Johnny Bravo feat. Pluuto Vaata SIIT!