Kolm aastat "Vikerhommikust" pausi teinud Libe on peagi suveks Vikerraadios tagasi. Tollal lahkus ta raadiost, kuna pidev unevõlg mõjus tervisele halvasti. "Nüüdseks on tervis taastunud ja uni parem, kuid eks ole näha, kuidas kella poole viiene ärkamine mõjub. Eks ma olen väheke vanem ka juba," sõnas Libe ERR-ile. Suvel on tema juhtida kaks saadet nädalas, mis poole väiksem koormus varasemaga võrreldes. Koos kaassaatejuhi Kadi Jaanisooga on Libe raadios hommikut tervitamas esmaspäeviti ja teisipäeviti.

Aastatel 2013-2019 jõudis Libe juhtida lausa 850 "Vikerhommiku" saadet. Praegu ei anna ta lubadust, et suve jooksul tuhat saadet täis tuleb. Peamine rõhk on saatejuhil ikkagi TV3-s suvise telesaate tegemisel.

TV3 programmi täidab Libe samuti esmaspäeva ja teisipäeva õhtul, kui eetrisse lähevad tema värsked ja värvikad reportaažid saatesarjas "Läbi suve Taaviga". Libe võtab Eesti inimesed muhedalt kaamera ette ja vahendab toimuvat igast Eestimaa nurgast. Saade on eetris teist hooaega ja juba eelmise hooaja lõppedes jäid nii TV3 kui ka televaatajad Taavi saadetega rahule. "Täitsa tore suvi tuleb," sõnas Libe Facebookis saate teist hooaega tutvustades.