Passengeri kontsert (19.06)

19. juunil 2022 jõuab Briti laulja ja laulukirjutaja Passenger oma Euroopa turnee raames Tallinnasse. Tõeliselt tuntuks sai mees aastal 2013, kui tema lugu „Let Her Go“ kõik edetabelid vallutas. Tänaseks on palal YouTubes juba üle 3 miljardi vaatamise. Erikülalisena astub üles Eesti Laulult tuule tiibadesse saanud Minimal Wind.

Kuula Passengeri populaarseimat lugu:

Dua Lipa kontsert Leedus (19.06)

19. juunil kell 20 esineb Leedus, Kauno Žalgirio arenal üks Briti populaarsemaid artiste - Dua Lipa. Muusikakarjääriga alustas ta juba 14-aastaselt. 2015. aastal sõlmis lauljatar lepingu plaadifirmaga Warner Bros Records ja varsti ilmus ka tema esimene singel. Praeguseks on temast saanud üks maailma enim kuulatud artiste. Kontserdipileteid on võimalik soetada Piletilevist.

Tom Odelli kontsert (22.06)

22. juunil esineb Noblessneri valukojas Briti laulja Tom Odell, kes jõuab Tallinnasse „The Monsters Tour“ Euroopa turnee raames. Koha peal kõlavad artisti suurimad hitid „Another Love“, „Heal“ ja „Grow Old With Me“, kuid ka Odelli värskeim looming.

Tunnustatud muusik alustas oma lauljakarjääri alles pärast seda, kui oli juba mõnda aega tegutsenud professionaalse laulukirjutajana. Peamiselt seetõttu, et keegi teine lihtsalt ei sobinud Odelli hingelist loomingut esitama. Ürituse kohta saad lähemalt lugeda siit.

Tom Odelli kontsert Noblessneri valukojas.

Pühajärve Jaanituli (22.06 - 23.06)

Üks suve oodatuimaid Festivale, Pühajärve Jaanituli, on taas ukse ees. Kodumaistest artistidest astuvad suurüritusel üles Smilers, Terminaator, Karl-Erik Taukar, Liis Lemsalu ja paljud teised. Välismaistest tegijatest on kohal näiteks Sub Focus, Netsky ja Julian Jordan. Pühajärve jaanituli on ainus festival Eestis, kus on võimalik teha ka Benji hüppeid.

Rohkem infot ürituse kohta leiad siit.

Weekend Festival Soomes (1.07 - 3.07)

1.-3. juulil toimub Hämeenlinnas põhjanaabrite selle suve suurim festival, mis toob kokku rahvast üle Euroopa. Nimelt, on tänavu Weekend Festivali 10. juubel ning laval astuvad üles maailma tuntuimad elektroonilise muusika artistid. Nende hulgas on USA räpisensatsioon Post Malone, DJ David Guetta, Tove Lo, DJ Snake, Stormzy ja paljud teised.

Üritus toimub Kantola Event Parkis, mis on üks suurimaid festivali alasid Soomes. Pileteid saab osta Piletilevist.

Retrobest (1.07 - 2.07)

Retrobest toob kuumad tunded ja laheda puhkuse Pühajärve kaldal ka sellel aastal. Ringmängud, võistlused ja kultuuriprogramm koos kunagiste 80- ja 90-ndate lemmikutega. Laval astuvad üles uhked väliskülalised Hermes House bänd, Lou Bega, Bad Boys Blue, Sandra ja DJ BoBo! Aga ka kodumaised klassikud Ivo Linna, Anne Veski, 2 Quick Start, laiendatud koosseisus Smilers ja erikavaga Terminaator.

Chris Normani kontsert Leedus (2.07)

2. juulil esineb Leedus, BirŽai linnas inglise laulja ja laulukirjutaja Chris Norman. Tuntuks sai artist läbi Smokie bändi ning mõne aja pärast alustas ta soolokarjääriga. Tema laul „Midnight lady“ vallutas 80.ndatel edetabeleid ja pärast seda sündis üks hitt teise järel.

Kontserti ametlik algus on kell 18, kui esinema hakkavad Normani soojendusbändid. Üritus kestab südaööni.

Positivuse Festival Lätis (15.07 - 17.07)

Südasuvel toimub Riias Positivuse Festival, mis on ka eestlaste seas ääretult populaarseks kujunenud. Kohale tulevad ülemaailmselt tuntud tegijad nagu A$AP Rocky, Megan Thee Stallion ja Jamie xx, kuid ka paljud teised.

Video 2019. aasta Positivuse Festivalist:

Võsu Rannafestival (29.07 - 31.07)

Tänavu tähistab suve suurim rannafestival 10. juubelit, mistõttu on oodata eriti meeldejäävat pidu! Lavale astuvad parimad kodumaised artistid, nende seas 5MIINUST, Terminaator, 2 Quick Start, Shanon ja teised. Välismaistest artistidest astub laval üles ka legendaarne Dr. Alban.

Festivaliala on külastajatele avatud reedel, 29.07.2022 19:00 - 02:00 ning laupäeval, 30.07.2022 14:00 - 01:00. Pileteid on võimalik soetada Ticketerist ja Piletilevist.

Võsu Rannafestivalil astub üles Dr. Alban

Festival Augustibluus (5.08 - 7.08)

Festival Augustibluus toimub juba 28. korda. Tänu aasta-aastalt kaalukamaks muutuvale programmile, märkimisväärsele publikuhuvile ja positiivsetele arvustustele paljudes muusikaväljaannetes, on Augustibluus saavutanud kindla koha Euroopa tunnustatud bluusifestivalide nimistus. Augustibluusi visiitkaardiks on eriliselt positiivne õhkkond ning on öeldud, et festival muudab Haapsalu linna hea muusika sõbra jaoks justkui paradiisiks.

Programmi mahub lisaks kodumaistele artistidele ka oma ala tipptegijaid bluusi sünnimaalt USAst, Kanadast, Brasiiliast, Austriast, Ungarist, Inglismaalt ja Soomest. Festivali täpse ajakava leiab kodulehelt www.augustibluus.ee ja pileteid saab soetada Piletilevist.

Justin Bieberi maailmaturnee Helsingis (9.08)

Hea uudis Bieberi fännidele! Augusti teisel nädalal, 9.08 esineb Kanada popstaar Helsinkis oma turnee „Justice World Tour“ raames. Laulja usub, et see on tema seni parim turnee ja lubab rahvale vägevat sõud.

"Oleme teinud kõvasti tööd, et luua oma aegade parim maailmaturnee,“ teatab Justin fännidele, „Me ei suuda ära oodata, millal saame seda kõike teiega jagada. Varsti näeme!“

Justin Bieberi turnee "Justice World Tour"

Ed Sheerani kontsert Helsingis (20.08)

Augusti lõpus toimub Helsingi olümpiastaadionil kauaoodatud Ed Sheerani kontsert, mille piletid on praeguseks hetkeks peaaegu välja müüdud. 21. augustil leiab fännide meeleheaks aset ka lisakontsert. Piletite müük käib Lippu leheküljel, mis on kontserdi ainus ametlik piletimüügikanal.

Ed Sheerani tuur „+ - = ÷ x Tour“ sai hoo sisse aprilli lõpus. Seekord esineb artist ümmargusel laval, mida ümbritseb igast kaarest publik. 2019. aasta juulis Soomes Malmi lennujaamas toimunud Sheerani kontsert kogus rekordiliselt 108 000 inimese suuruse publiku. Suurt edu oodatakse ka tänavu.