Päev pärast ametlikku teadet BTS pausile minemisest, et lauljad saaksid oma sooloprojektidele keskenduda, on fännid segaduses, kas bänd läheb siis ikka pausile või mitte. Segadust külvavad kaks bändi kanalit, mis üksteisega vastuollu lähevad - ingliskeelsed subtiitrid nende videos ja bändi plaadifirma HYBE avalduses, vahendab Billboard.

HYBE avalduse kohaselt ei lähe BTS pausile. “Liikmed keskenduvad praegu rohkem oma sooloprojektidele,“ seisis plaadifirma avalduses. Nad lisasid, et teadanne oli video subtiitrites valesti tõlgitud. Pärast BTSi pausile minemise teadannet langes HYBE firma aktsia Lõuna-Koreas 28 protsenti ja ettevõte kaotas oma turuväärtusest 1,7 miljardit dollarit.

Jungkook lisas omapoolse täpsustuse Lõuna-Korea rakenduses VLive ning selgitas enda ja oma bändiliikmete plaane lähitulevikuks. Kuulus seitsmik plaanib üheskoos ikkagi edasi minna. Nad filmivad juba bändi veebisarja Run BTS, kuid salvestavad samal ajal ka sooloprojekte.

BTSi fännide kogukond ehk ARMY oli õnnelik uudise üle, et bänd siiski jätkab tegevust. “Palju õnne BTSile maailma kõige kiirema pausil olemise rekordi purustamise eest,“ sõnas üks fänn Twitteris. “BTSist sai ajaloo esimeseks bändiks, kes 5 tunniks ja 21 minutiks pausile läks,“ lisas teine juurde.