Noore ja talendika naise elu liigub kiires elutempos ja tuuri ajal ei näinud ta lausa kolm päeva isegi päikesevalgust. Tal on tuuril väljakujunenud oma rutiin - Eilish magab kontsertturneel tuuribussis ja veedab enne kontserti aega esinemisareenil, vahendab The Sun.

„See on isegi päris hull asi mida üks inimene saab teha - tuuril käia. See on meile nii ebaloomulik ja tundub, nagu me elaks viit erinevat elu korraga,“ kirjeldas Eilish, kuidas tema ja ka teised maailmaturneedel käivad muusikud peavad tuurieluga hakkama saama. Lauljanna mänedžer proovib aidata tal tuuril tihti vahelduvasse keskkonda sisse elada. Selleks paneb ta Eilishi riietusruumis põlema küünla, mis oma aroomidelt sobitub sellega kontinendiga, kus lauljanna parasjagu viibib. Niimoodi mõõdab staar aja möödumist.

Järgmise kuue kuu jooksul külastab Billie oma maailmaturniiriga 47 erinevat linna. Jaanipäeva paiku on ta Londonis ja esineb kohalikul O2 areenil kaks päeva järjest. 20-aastane lauljatar esineb ka Glastonbury festivalil ja on noorim artist, kes seal esinenud on.