Muusik Travis Barker oli kannatanud nii tugeva kõhuvalu all, et sai vaevu kõndida, enne kui ta Los Angeleses haiglasse toimetati. Nüüd ravitakse teda Cedars-Sinai haiglas, kus arstid teevad mehega mitmeid teste ja on Barkeri dieedile pannud. Travis viidi haiglasse juba teisipäeval, kuid siis polnud veel teada, mis temaga juhtus, vahendab Page Six.

Haiglas on Barkerile toeks tema abikaasa Kourtney Kardashian, kellega mees pea kuu tagasi abiellus. „Kourtney pole nõus tema kõrvalt lahkuma. Ta oli eile väga mures, nad mõlemad olid,“ ütles olukorraga kursisolev allikas.

Fännid olid isegi veel rohkem mures, kuna Barkeri säuts pani neid kõige hullemat arvama. „Jumal mind päästku,“ kirjutas muusik Twitteris. Ka Travise tütar Alabama Barker palus oma toetajatel palvetada isa nimel. Muusiku kasutütar Atiana De La Hoya tänas oma fänne isale toetuse avaldamise eest. „Tänan teid armastuse ja palvete eest, mis te meie poole saatsite. Kuulsime, tundsime ja hindasime seda,“ sõnas tüdruk Instagramis.

Hiljem selgus, et Travis oli sattunud haiglasse oma kõhunäärme tõttu, mis oli pärast kolonoskoopia protseduuri muutunud põletikuliseks.