Sussexite visiit Suurbritanniasse oli väikese Lilibeti jaoks esimene reis Euroopasse. 3-aastane Archie külastas Inglismaad viimati, kui oli vaid kuuekuune ning polnud pikka aega oma vanaisa Charlesi näinud. „Prints ja hertsoginna olid lapsi nähes täiesti ekstaasis,“ sõnas õukonna allikas.

Lilibeti 1. sünnipäeva tähistati kuninganna troonijuubeli nädalavahetusel, 4. juunil. Prints Charles tegi sel puhul lapselapsele kingituse, mis meenutaks tüdrukule tulevikus tema kuninglikke juuri.

Arvatakse, et Charlesi poolt anti väikesele printsessile üle sümboolse tähendusega kiik. Sarnase kiige kinkis Walesi prints 2012. aastal ka oma pojale Williamile ja tema naisele Kate'ile. Kiigele olid graveeritud kuningliku paari nimed. Sarnane kiik on olnud ka printsess Eugenie'l.

Ka kuninganna Elizabeth kohtus Lilibetiga esimest korda pühade nädalavahetusel. Kohtumine jäi aga lühikeseks ning kestis teadaolevalt vaid 15 minutit. Kuningakoja ekspert Jonathan Sacerdot ütles hiljem, et Elizabeth II säästis oma energiat tähtsa pühadenädalavahetuse jaoks.