„Alati ei lähe kõik nii nagu soovid, kuid neil hetkedel oleme üksteisel alati olemas ja see ongi kõige tähtsam! Täna Ameerika iseseisvuspäeval, sai meie liit Eesti riigi ees ametliku käigu,“ teatasid Liina ja Martti Instagramis.

Liina ja Martti abiellusid 2022. aastal 12. märtsil Las Vegases.

Martti palus oma kalli naise kätt 2020. aasta märtsis San Franciscos asuva Golden Gate Bridge'i juures. Noored pidid USA reisi planeeritust varem lõpetama, kuna koroonaviiruse tõttu hakkasid riigid oma piire sulgema ja lennufirmad otsustasid reise ära jätta.

Nad on koos 2016. aasta lõpust saadik, kuid avalikult rääkisid nad oma suhtest 2017. aasta alguses. Sama aasta kevadel sai Ariadne üle riigi tuntuks looga „Feel Me Now“ ja oli üks Eesti Laulu favoriite.

Möödunud aasta septembris paljastas paar Kroonikale antud intervjuus, et nende pulmaplaanid on veel väga salajased. „Vaatame, mis meil lähiaeg toob,“ ütles Liina toona. Lauljatar jagas veebruarikuus ka pilti pulmasalongist, kust ta valis endale kaua oodatud sündmuseks kleidi. „Ütlesin täna pulmakleidile jah,“ kirjutas Ariadne toona Instagramis.