Enne jaanipäeva levis uudis, et Jenner ja Booker on lahku läinud, kuna nende elustiilid ei klappinud ja Kendall soovis endale aega, et suhte üle korralikult järgi mõelda. Mõne aja eest levisid kuuldused, et Booker soovib modelli südant tagasi võita ja on valmis ka abieluettepaneku talle tegema. Nüüd tundub, et noorte vahel on kõik taas korras ning nad on ära leppinud, kuna koos tähistati Ameerikas 4. juuli pidustusi, vahendab Marca.

Bookerit ja Jennerit märgati esmalt koos Californias Malibus ning seejärel nähti neid 4. juulil koos Hamptonsis pidutsemas. Väljaande ClutchPoints sõnul näitab paari lähedus seda, et nende vahel siiski veel midagi on. Modell ja korvpallur pidutsesid iseseisvus päeval koos teiste kuulsustega, kelle hulgas oli ka tuntud korvpallitäht James Harden.

Kendall Jenneri ja Devin Bookeri suhtekriis paistis mõjuvat halvasti ka korvpalluri mängule play-off'is ning sellest räägiti palju, et õigustada tema puudujääke hooaja võtmehetkel. Nüüd aga näitavad kõik märgid, et noored annavad teineteisele uue võimaluse paarina.

Kui varem räägiti, et Kendall oli see, kes vajas järelemõtlemiseks aega, siis nüüd tuleb välja, et selleks oli just Devin. Praeguseks on mõlemal selge, et nad tahavad pikemaks ajaks ikkagi kokku jääda.