Selle aasta aprillis esitasid Elon Musk ja Shivon Zilis kohtule dokumendid, et mullu novembris sündinud kaksikud saaksid oma isa ehk Muski perekonnanime. Kaksikute vanemad soovivad, et laste keskmiseks nimeks oleks Shivoni perekonnanimi Zilis, vahendab News Sky. Ameerikas Texases asuva kohtu kohtunik kiitis otsuse heaks kuu aega pärast dokumentide esitamist.

Nüüd on Muskil juba üheksa last. Viis nendest sai ta oma endise abikaasa Justine Wilsoniga ja kaks Kanada lauljanna Grimesiga. Zilis sünnitas kaksikud, kelle sugu ei ole veel teada, novembris vaid paar nädalat enne seda, kui Grimes ja Musk said ühise lapse surrogaadi abiga. Tollal olid Musk ja Grimes väljaande Page Six andmetel „pooleldi lahus“.

Veel pole teada, mis novembris sündinud kaksikutele eesnimeks pandi, kuid võib arvata, et Elon paneb oma lastele huvitavad nimed. Näiteks on tema ja Grimesi poja nimi X AE A-XII Musk, kuid Musk kutsub teda Ashiks. Grimesi ja Muski tütart kutsutakse lihtsalt tähega Y ning beebi täisnimi on Exa Dark Sideræl Musk.

Shivon Zilis on Muski tehisintellekti idufirma Neuralink tegevjuht. Ta alustas firmas tööd 2017. aasta mais ja samal kuul nimetati ta tehisintellekti projekti juhiks Tesla firmas, kus ta töötas kuni 2019. aastani. Kuulduste järgi võib Zilis hakata juhtima sotsiaalmeediaplatvormi Twitter, mille Musk 44 miljardi dollari eest endale ostis.

Mõned nädalad tagasi tuli ilmsiks, et Muski poeg Xavier Musk soovis vahetult pärast 18-aastaseks saamist muuta oma sugu ning nime. Peale eesnime soovib ta muuta ka perekonnanime. Uueks nimeks saab olema Vivian Jenna Vilson. „Ma ei ela enam koos bioloogilise isaga ega taha temaga kuidagi seotud olla,“ kirjutas Wilson oma avalduses. Musk ja Wilson pole oma suhteid avalikult kommenteerinud. 2020. aasta lõpus ütles Musk, et toetab transsoolisi inimesi, kuid mitte kõigis aspektides.