Ajakirjale Anne & Stiil antud intervjuus räägib Elina, kuidas ta vapralt tegutsedes proovib Ukraina sõjapõgenikke aidata. Ta on kogunud põgenike jaoks annetusi ja käinud uurimas, mida nad vajaksid. Elina korraldas nii kolmepäevase muusikafestivali kui ka kunstioksjoni, mille tulud läksid pagulaste heaks, ning jõuab ka veel näidelda Vene Teatri „Cyrano de Bergeraci“ etendusel.

Kuidas ta küll kõike seda jõuab? „Mind draivib valu. Arusaamine, et lõppenud on seitse aastat kestnud abielu. Laste isa lahkumine oma pere juurest. Purdest saab jälle Pähklimägi,“ sõnab Elina intervjuus.

Elina Purde, kes varem kandis perekonnanime Pähklimägi, ja Andrus Purde abiellusid 2014. aastal 31. mail. Tseremoonia toimus Laitse lossis ligi seitsmekümne külalisega, kelle hulgas oli ka välismaalt kohale lennanud sõpru, koolikaaslasi ja pereliikmeid. Elina kandis pulmas sõbranna Liisi Eesmaa tehtud kleiti.

„Kena sündmus on toimunud ja nüüd tegeleme abielus olemisega,“ kommenteeris tollal värske naisemees Andrus. Paar kihlus 2013. aasta novembris Kalamaja kohvikus Tops ning sõrmuse asemel libistas härra oma daamile kätte hoopis käevõru. Andruse jaoks oli tegu esimese ja Elina jaoks teise abieluga. Paar oli koos 2012. aastast.

Andrusel ja Elinal on kaks ühist last – 2014. aasta juulis sündinud tütar Mia ja 2019. aasta septembris sündinud Hanna.

Jaga
Kommentaarid