Video on filmitud aias ja sellest on näha, kuidas Anett ja Joshua üksteist veepüstolitega taga ajavad. Neil mõlemal on seljas valged riided ning veepüstolid on täidetud värviveega. Lõbusa video lõpuks on selge, et perre sünnib pisipoeg.

Anett kirjeldas Instagramis video tausta: „Kõigepealt keeras Josh kokku kaks pudelit värvivett – üks roosa ja üks sinine. Viisime pudelid koos veepüssidega emale ja lasime ära täita. Siis läksime ja lasime üksteist veepüssidega mõnusaks jahutuseks. Ja nüüd on meil teada, kes meie kampa tuleb,“ teatas peagi emaks saav naine ja lisas, et sinine värv enam riietelt maha ei tulnud ja nüüd on neil palju selles toonis rõivaid. Postituse kommentaarides soovitakse paarile õnne ja kiidetakse ägedat videot.

Joshua Viinalass, kes on laulja Daniel Levi Viinalassi vend, teatas juunikuu keskel koos abikaasaga Instagramis, et saavad peagi lapsevanemateks.

Joshua teatas oma pildiga, et hakkab nüüd isanalju tegema. „Kas sulle meeldib oodata? Meile küll meeldib! Pole elu sees nii väga meeldinud oodata, sest juba armastame nii väga seda väikest tegelast, kes mu kuuma abikaasa sees on,“ õhkas ta rõõmsalt. Ka Joshua muusikust abikaasa Anett Viinalass jagas oma Instagrami kontol pilti lapseootusest. „Panime seemne kasvama,“ kirjutas tema.

Joshua ja Anett kihlusid 2017. aasta 15. oktoobril ning abieluranda sõudsid nad 2018. aasta aprillikuus.