Päikeseline Pärnumaa ootab sel nädalavahetusel taas Valgeranna Festivali nautima. Ees ootab kaks päeva täis muusikat, meelelahutust, head toitu ja suurepärast seltskonda. Peaesinejaks on Londonist pärit duo SIGMA, kelle megahitti „Nobody To Love“ teab iga muusikafänn ning kelle lood vaid kuu aega tagasi ilmunud teiselt albumilt „Hope“ on juba kogunud sadu miljoneid kuulamisi Spotifys. Valgeranna Festivalil on suurepärane võimalus selliste lugude nagu „Stay“, „Changing“, „Find Me“, „2 Hearts“, „Anywhere“ jt taustal hommikuni tantsida.

Festivalil astuvad lavalaudadele ka hetke kuumimad kohalikud nimed: korraliku rämmari ja peo paneb püsti Võsu räpigrupp 5MIINUST, varbad saab liiva pista Shanoni saatel, rahva tõmbab alati korralikult käima Daniel Levi ning juuli teine pool on ideaalne aeg nautimaks valgeid öid koos Koit Toome ja Getter Jaaniga. Lisaks tantsutavad festivalipublikut elektroonilise muusika duo Wateva, superstaar Alika Milova, Siimi, AG, Marcara, Eskobros, Rozell ja Triple Macho.

Valgeranna Festivali selleaastasel kujundusel figureerivad vahvad mereelukad joonistas tuntud ja armastatud kunstnik Navitrolla.

„Mul on väga hea meel, et Valgeranna Festival on pandeemia-aega trotsides toimunud alates 2016. aastast igal suvel ning jätkab ka sel aastal traditsiooni. Alati on rõõm kohata neid heatujulisi inimesi, kes on tulnud looduskaunisse Valgeranda head muusikat ja melu nautima,“ sõnab festivali peakorraldaja Emil Oja (BGM Management).