Tuntud tõsielustaar palus Instagramis oma fännidelt küsimusi küsida ja üks fänn võttis nõuks uurida, kas Merylini saab millalgi taas teleekraanidel näha. Küsija suu pihta ei lööda ja naine otsustas fännile vastata. Teda saab küll telekas näha, kuid kahjuks mitte Eestis.

„See on USA saade ja olen üks põhitegelasi. Asi on ametlik. See on üks enim vaadatud sari Ameerikas,“ ütles Merylin ja teatas, et rohkem ta salapärase telesaate kohta öelda ei tohi. Siiski lausus ta, et sarja võtted algavad sügisel. “Filmimine algab sügisel – 25. september kuni 17. oktoober. Saade läheb eetrisse 2023. aasta märtsis,“ teatas Nau oma Instagramis.

Merylin Nau rääkis Instagramis oma uuest teleprojektist.

Kaks aastat tagasi teatas Merylin samuti, et osaleb populaarses Ameerika telesaates. Tollal oli tegemist saatega „90 päeva kihlatud“, kuid kahjuks Naud saates näha ei saanud – vahele segas koroonapandeemia ja saade pandi pausile. „Praegu on kõik pausil koroona pärast ning hetkel ei väljastata K1 viisasid ega lasta USA riiki sisse läbi teatud Euroopa riikide, kui just läbi Türgi ei reisi. Aga siiski muu viisaga nad saatesse ei võta kui ainult K1,“ rääkis Merylin 2021. aasta jaanuaris. Ta lisas humoorikalt, et kui tõsielusaates osaleda ei saa, siis võib vabalt minna teise tuntud saatesse. „Nii et tuleb minna Dr Phili saatesse hoopis ja draama üles tõmmata,“ ütles ta tollal naljaga pooleks.