Esmalt otsib kuninganna pubisse peremeest, kes kogu asjaajamise enda peale võtaks ja kõrtsi käekäigu eest hoolt kannaks. Pubi ehitati aastal 1844 Norfolki mõisa osana ja pärineb kuningas Edward VII ajast. Koroonapandeemia ajal pubi suleti, kuid nüüd tahetakse see taas avada, vahendab Hello Magazine!

Kinnisvarafirma Landles tutvustab pubi uhkelt. „Õige pubipidaja jaoks on tegemist harukordse võimalusega,“ seisab reklaamkuulutuses. „Värskel pubipidajal on võimalus tegeleda restorani ja kõrtsiga endises seltskonnaklubi ruumides, mis kannavad endas edasi läänelikke aspekte,“ lubatakse kuulutuses.

Tulevane kõrtsipidaja peab ette näitama oma CV, et tal oleks olemas tööstuse töötamise kogemus, äriplaani, finantsilised vahendid ja tegevuskava, kuidas kohalikku kogukonda kaasata. Päriselt kõrtsipidaja asutust omada ei saa, kuna kõik Sandringhami lossi territooriumil asuvad hooned kuuluvad kuningannale. Pubi pole ka kõige paremas korras - selle interjöör vajab kapitaalremonti.

Kuninganna Victoria ostis Sandringhami lossi aastal 1862 tollase Walesi printsi jaoks, kuid tema jaoks jäi loss väikeseks. Praegune Walesi prints Charles hoolitseb lossi eest aastast 2017.