Facebooki tehtud postitusest selgub, et Liisa ja Evar abiellusid Läänemaal Soolus. Kaunil pildil istub uhke kleidiga Liisa kiigul ning hoiab käes pruudikimpu. Tema taga seisab Evar, kelle lips on Liisa kleidiga sama tooni.

Liisa Oviiri postitus Facebookis

Liisa ja Evari suhe tuli avalikuks 2019. aasta novembris, kui neid märgati koos Harku valla õiguste taastamise 28. aastapäeva tänuüritusel. Liisa kehakeel ei andnud võimalust kaksipidi mõistmiseks – ta nägi ilmselgelt armunud välja ja paaril jagus pilke vaid teineteisele.

„Minu elus on tõesti üks armas inimene. Tema nimi on Evar (42) ja ta töötab IT-valdkonnas,“ kinnitas Liisa tollal Kroonikale. Ta lisab, et nad on Evariga koos olnud juba mõnda aega.

Aasta tagasi kirjutas Kroonika, et Liisa ja tema kaaslase suhe jõudis järgmisele tasandile. Nimelt palus Liisa elukaaslane Evar Ojasaar pärast nende kahe aasta pikkust suhet oma armastatu kätt paari puhkusereisil Tatratesse. Naastes ­ootas Liisat ja Evarit sõprade korraldatud üllatuspidu südamekujulise tordi ja privaatkontserdiga.