Sellest, et Suurojast taas Aropi (pärisnimega Uku Arop) mänedžer saab, andis naine Instagramis toreda postitusega teada. „Tegime Ukuga väikese pausi ja nüüd olen tagasi tema mänedžeri rollis. Ma armastasin mänedžeritööd väga, aga kuna mul polnud mitte ühegi teise artistiga sellist klappi, siis panin aastateks pillid kotti,“ kirjutas Kristina, kellel on hea meel vanas ametis tagasi olla. „Hakkame tegusid tegema,“ lisas ta postituse lõppu.

Kristina oli Aropi mänedžer mitu aastat, kuid 2019. aasta jaanuaris läksid nende teed lahku. „Läksime Aropiga oma teed eelkõige sõpradena. Soovin talle ainult head ja paremat ning keskendun nüüdsest rohkem enda karjäärile - sisutootmine ning paljud teised huvitavad pakkumised, mida elu mulle ette toob,“ kommenteeris Suuroja tollal Kroonikale koostöö lõppemist.

„Nii palju kui ma aru sain ja mille tõttu ta ka enam mind ei vajanud, tuleneb sellest, et tal pole sel aastal enam nii palju live'e, mistõttu soovis ta enda tegemisi nüüdsest ise planeerida,“ rääkis Kristina 2019. aasta jaanuaris.