Kuigi Pique ja Shakira teatasid oma lahkuminekust vaid paar kuud tagasi, on vutitäht juba edasi liikunud. Ta käib kohtamas 23-aastase kommunikatsioonitudengi Clara Chia Martiga. Pique oli endast 12 aastat noorema tüdrukuga tutvunud sellal, kui Clara töötas jalgpalluri produktsioonifirmas Kosmos. Nad on juba kuid kohtamas käinud.

Olukorda tundev allikas kinnitas seda asjaolu. „Gerard ja Clara on kohtamas käinud juba mitu kuud. Ta on tudeng, kes töötab tema kontoris ja organiseerib üritusi. Nad pole oma suhtest rääkinud, aga inimesed nende ümber teavad, mis nende vahel toimub,“ ütles allikas ja lisas, et ka teised inimesed on suhte varjamisele kaasa aidanud. „Clara sotsiaalmeediast kustutati pildid ära, et inimesed ei leiaks temast fotosid. Juba see paneb mind arvama, et Piquele on Claraga koosolemise kohta tõsi taga,“ rääkis allikas.

Juunis jäi tuntud jalgpallur koos salapärase naisega Stockholmis kaamerate ette ja nüüd spekuleeritakse, et see naine võiski Clara olla, vahendab Daily Mail. Pildil oli näha PIqued tumedas dressipluusis ja tema kõrval seisis naise valge mütsiga. Foto muutus Hispaanias lühikese ajaga väga populaarseks, kuna Hispaania meedia üritas pildiolevat naist igal võimalikult viisil tuvastada. Vutitäht Pique pole oma uue suhte kohta veel kommentaare jaganud.

Lauljanna Shakira ja tema elukaaslane Gerard Pique teatasid juunis, et nende 11-aastane suhe on läbi saanud. Paaril on kaks poega, Milan ja Sasha, kelle üle vanemad tulist hooldusõiguslahingut peavad – Shakira soovib lastega Ameerikasse kolida, kuid Pique arvates peaksid lapsed Hispaaniasse jääma.