BBC avaldas listi Suurbritannia linnadest, kus võiks Eurovisioni lauluvõistlus järgmisel aastal toimuda. Huvi avaldas kokku 20 linna ning seitse neist jäid sõelale. Hetkeseisuga peaks suurüritus toimuma ühes järgnevatest linnadest: Birmingham, Glasgow, Leeds, Liverpool, Manchester, Newcastle, Sheffield. Fännide üllatuseks jäid nimekirjast välja London ja Belfast.

Lõplik otsus korraldajalinna osas tehakse sügisel ning seejärel tulevad müügile ka ürituse piletid.

Euroopa ringhäälingute liit on aktiivselt otsinud korraldajamaad ja juulis otsustati, et selle rolli võtab enda peale tänavu lauluvõistlusel teise koha saavutanud Ühendkuningriik. „Me oleme ülimalt tänulikult BBC-le, et nad on nõus korraldama Eurovisioni 2023. aastal Ühendkuningriigis,“ ütles Eurovisioni lauluvõistluse produtsent Martin Österdahl.

BBC on aidanud Eurovisioni korraldada juba kaheksa korda, mis on rohkem kui ükski teine telekanal. Varem on lauluvõistlus toimunud neli korda Londonis ja üks kord nii Edinburghis, Brightonis, Harrogate'is kui ka Birminghamis. Järgmise aasta võõrustajalinn valitakse järgnevate kuude jooksul.